DuVerden

Kontaktinfo: 

DuVerden AS
Tollbugata 23
3933 Porsgrunn

Tlf: 95 42 89 59
E-post: booking@du-verden.no

DuVerden er et sjøfartsmuseum og vitensenter med fokus på realfag og historie. Senteret har på en unik måte skapt en lenke mellom formidling av regionens unike sjøfarts- og industrihistorie og framtidsrettet læring.

Lek og læring står sentralt på DuVerden. Gjennom interaktive formidlingsmetoder jobber DuVerden for å øke barn og unges interesse og kunnskap om realfag og historie. Et besøk hos DuVerden skal bidra til å øke kunnskap og stolthet om regionens sjøfarts- og industrihistorie samt styrke barn og unges tilhørighet til regionen.

DuVerden er et opplevelsessenter med et dynamisk og variert tilbud og fokus på fornyelse av utstillingene. Her finnes det masse aktiviteter for store og små. Det spektakulære bygget rommer mange ulike installasjoner som byr på realfaglige utfordringer og samtidig gir deg et innblikk i livet til sjøs – før og nå.

Test reaksjonsevnen din, se 3D-filmer, last båt, lag vind med storm styrke og sett sjøbein! Eller kanskje du vil prøve det aller største leketøyet hos DuVerden – en ordentlig skipssimulator, der kan du styre et skip på elva, opp mot Skien eller ut Brevikstrømmen. Senteret har dessuten et eget astroamfi der du kan se 3D-filmer eller bli med på en reise i verdensrommet.

Hjemmeside: