Vitensenteret Innlandet

Vitensenteret Innlandet er stedet for hele familien. Her kan du bruke hele kroppen til å utforske senterets eksperimentstasjoner, aktiviteter og spill. Prøv deg på tankenøttene våre, bygg på byggeplassen, gå i musikktrappa, finn ut hvor mange desibel du kan rope eller styr en kule med tankens kraft. Her er det noe for alle!

Vitensenteret Innlandet er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor dere som besøker oss lærer ved å eksperimentere selv. Vi er et av ti regionale vitensentre i Norge, og skoletilbudet vårt omfatter hele Oppland og Hedmark. 

Vitensenteret Innlandet tilbyr pedagogiske temaer som er tilpasset fra barnehage og ut videregående skole. Vi har også en egen vitensenterbil som gjør at vi kan ta med oss det vi trenger  for å gjennomføre temaer hos de barnehagene og skolene som har lang vei. Vi har også kurs for barnehagelærere og lærere, og vi bidrar gjerne inn på foreldremøter. Du kan ha bursdagsfeiring, teambuilding eller andre eventer hos oss. Ta gjerne kontakt, og les mer på vår våre tilbud på vår hjemmeside.

I helger og ferier er senteret åpent for alle, og vi har en aktivitet med våre vitenverter hver dag kl.13. På ukedagene i skoleåret tilbys temaer for forhåndsbestilte grupper.

Du finner oss i gamle Holmen Brenneri, velkommen!

Besøke oss?

Brennerigata 1, 2815 Gjøvik

Kart og veibeskrivelse ›

Gå til hjemmeside ›

Hva er Vitensenteret Innlandet?

Vi har spennende, fantasifulle og vakre miljøer med aktiviteter og eksperimenter i naturvitenskap, teknologi og matematikk. Lekende, nysgjerrige og lærevillige i alle aldre er velkomne. Du kan oppleve spennende matematikk i vårt vakre Origo miljø, bygge på byggeplassen, sykle langs Mjøsa, besøke den store hjernen vår for å lære mer om hjernen din, oppleve vårt nye energirom og bli med vår astronaut på en reise i verdensrommet i vårt flotte planetarium.

 

Hvem kan komme til Vitensenteret Innlandet?

Vi er et senter tilpasset alle aldre, og er du nysgjerrig og leken, er vi stedet for deg. Fritidsbesøkende, barnehage og skole finner informasjon om åpningstider og ulike tilbud på vår hjemmeside vitensenteret.no

Kontakt:

Tlf. 95 90 11 11
post@vitensenteret.no