LydLab

Skap magi ved å kombinere lyd og bilder til musikk. Med musikkverktøyet Soundtrap kan du lage komposisjoner for å lydsette filmklipp. Verktøyet gir deg nærmest frie tøyler, slik at du kan jobbe kreativt og eksperimentere med musikkprogrammering. 

 

Opplev magien av lyd og film

Lydlab er perfekt for barn og unge som liker musikk og er nysgjerrige på digital musikkproduksjon. Voksne kan også ha stor glede av Lydlab. Det anbefales at barn under 10 år har med en voksen for å få mest ut av aktiviteten.

 

Utforsk uendelige kreative muligheter

LydLab er et visuelt og kreativt læringsprogram som åpner for uendelige muligheter. Ved å lære hvordan lydblokkene fungerer, kan du bygge og skape din egen musikk.

LydLab er utviklet som et eget skoletilbud, men kjøres også mot fritidsbesøkende hos noen vitensentre. I LydLab får man utforske, lytte og løse hvordan man kan programmere musikk til filmklipp. Ved bruk av blokkprogrammering vil elevene kunne lage komposisjoner for å lydsette et filmklipp. Med nærmest frie tøyler til verktøyene, vil elevene få jobbet kreativt, samarbeide, programmere og presentere for hverandre. Les mer om skoletilbudet her ».

 

Morgendagens helter

LydLab er utviklet og gjennomføres med støtte fra Equinor Morgendagens helter. Tilbudet får vært gode tilbakemeldinger fra elever og lærere.